Wij zijn vorige week gestart met het bekleden van een waterbunker voor een drinkwatervoorziening. Het doel om als een buffer te dienen bij een tekort van drinkwater. De verwerkte dakbedekking is een tpo dakbedekking van Köster TPO Aqua.

Köster TPO Aqua is een speciaal homogeen membraan voor het waterdicht maken van drinkwaterbassins, waterbuffers en watertanks. Köster TPO Aqua voldoet aan alle hygiënische regels voor drinkwater omgevingen conform de Duitse DVGW W 270 en de KTW richtlijn.Het op TPO-PE gebaseerde membraan heeft een zeer hoge scheurweerstand en beschikt over een zeer hoge flexibiliteit, daarmee kunnen scheuren in de ondergrond worden overbrugd.

Milieu, mens en dier vriendelijk

Het is een 100% milieuvriendelijk product,beschermt de volksgezondheid, water, bodem, dieren en planten. Het bevat geen weekmakers ( zoals bij PVC membranen ), geen VOC’s ( zoals epoxy coatings ) en het is 100% recyclebaar. Zonder ventilatie binnen toepasbaar, er komen bij verwerking geen giftige gassen vrij ( zoals bij PVC membranen ) Toepasbaar op allerlei ondergronden TPO Aqua is 100% toepasbaar op ondergrondenals beton, metaal, hout, plastic etc.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *