Onze filosofie is om je te onderscheiden op het gebied van duurzaamheid. Wij streven naar een optimaal dak, dit in combinatie met onze leverancier. Het begint bij de basis, het kiezen van een systeem dat bij u past, met de beste materialen, de beste uitvoering en de beste garantievoorwaarden. Om aan al deze voorwaarden te voldoen zijn wij Polygum erkenninghouder geworden en werken met de nieuwe generatie HI-TEC daksystemen.

Polygum is de naam van een reeks hoogwaardige bitumineuze toplagen die nu meer dan 40 jaar (sinds 1978) in Nederland exclusief geplaatst worden door de Polygum Erkenningshouders. In die jaren groeide Polygum uit tot een kwaliteitsconcept voor het platte dak.

 

 

 

De Polygum prevENT dakbanen worden geleverd in een vliegvuurbestendige uitvoering prevENT. Ze voldoen aan de 4 Europese brandnormen en testmethoden B roof (t1, t2, t3 en t4).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De erkenningshouders zijn een exclusieve groep dakdekkers die werden geselecteerd op basis van
criteria zoals financiële slagkracht, theoretische en praktische vakkennis en kunde van het bedrijf.

al ons personeel heeft ervaring en is getraind op het verwerken van Polygum, er worden opleidingen gegeven in de IKO dakschool. (IKO Antwerpen is het Competentiecentrum en de Europese hoofdzetel
binnen de Internationale IKO groep.)
De Polygum erkenningscommissie waakt er continu en stevig over dat wij de kwaliteitsmissie respecteren, en meer nog onze bijdrage ertoe doen.
Systematisch worden externe controles op ons uitgevoerd, evenals de jaarlijkse procedure van herbevestiging van het Polygum erkenningshouderschap.
Doordat wij erkenninghouder zijn kunnen wij, naast het aanbieden en verwerken van Polygum, U ook standaard een extra ALL in verzekerde garantie aanbieden.

 

 

Een p(l)akkende oplossing voor brandveilig detailleren volgens NEN 6050

Ons bedrijf werkt volgens de nieuwe NEN 6050, brandveilig detailleren.

De norm brengt duidelijk in beeld dat werken met open vuur in de meeste gevallen niet brandgevaarlijk is. In een beperkt aantal situaties zijn die risico’s echter wel aanwezig. Zodra deze risico’s weggenomen zijn, wordt op het dak op een brandveilige wijze gewerkt.

Wij gebruiken dan ook safestick fixatiestroken wat de kans op brand aanzienlijk reduceert. Daarnaast worden er in specifieke situaties zelfklevende Polygum prevENT dakbanen toegepast.

 

 

De voordelen van het Polygum prevent dak in combinatie met dakisolatie

de dakmembranen: bewezen duurzaamheid + 30 jaar
de isolatie: hoogste rendement per m2
het systeem: 2-laags dakdichtingssysteem in 1 laag waterdicht

Polygum Carrara, de luchtzuiverende en koelende ECO dakbaan.
Polygum Carrara is een ECO dakbaan die CO2-uitstoot én de ecologische voetafdruk reduceert en ontworpen is volgens de principes van cradle to cradle. Het witte reflecterende mineraal aan de bovenzijde is voorzien van de “Air Care Technology” die luchtzuiverend werkt.

Luchtzuivering: Air Care Technologie

ATAB’s Air Care Technology zet NOx (stikstofoxide) en SOx (zwaveloxide) om in onschadelijke milieu-neutrale stoffen.

De minerale afwerking van Polygum Carrara is gecoat met speciaal type Titaniumdioxide (TiO2). Onder invloed van UV- licht werkt het als een katalysator en zet het stikstofoxiden(NOx en SOx), welke de verzuring van het milieu in de hand werken en het broeikaseffect mee veroorzaken, om in onschadelijke en milieu-neutrale stoffen en dit gedurende de hele levensduur van het dak.