Onze filosofie is om je te onderscheiden op het gebied van duurzaamheid. Wij streven naar een optimaal dak, dit in combinatie met onze leverancier ATAB. Het begint bij de basis, het kiezen van een systeem dat bij u past, met de beste materialen, de beste uitvoering en de beste garantievoorwaarden. Om aan al deze voorwaarden te voldoen zijn wij Polygum erkenninghouder geworden en werken met de nieuwe generatie HI-TEC daksystemen.

De Polygum prevENT dakbanen worden geleverd in een vliegvuurbestendige uitvoering prevENT. Ze voldoen aan de 4 Europese brandnormen en testmethoden B roof (t1, t2, t3 en t4).

De erkenningshouders zijn een exclusieve groep dakdekkers die werden geselecteerd op basis van
criteria zoals financiële slagkracht, theoretische en praktische vakkennis en kunde van het bedrijf.

  • al ons personeel heeft ervaring en is getraind op het verwerken van Polygum, er worden opleidingen gegeven in de ATAB dakschool. (ATAB is het Competentiecentrum en de Europese hoofdzetel
    binnen de Internationale IKO groep.)
  • De Polygum erkenningscommissie waakt er continu en stevig over dat wij de kwaliteitsmissie respecteren, en meer nog onze bijdrage ertoe doen.
  • Systematisch worden externe controles op ons uitgevoerd, evenals de jaarlijkse procedure van herbevestiging van het Polygum erkenningshouderschap.
  • Doordat wij erkenninghouder zijn kunnen wij, naast het aanbieden en verwerken van Polygum, U ook standaard een extra ALL in verzekerde garantie aanbieden.

Een p(l)akkende oplossing voor brandveilig detailleren volgens NEN 6050

Ons bedrijf werkt volgens de nieuwe NEN 6050, brandveilig detailleren.

De norm brengt duidelijk in beeld dat werken met open vuur in de meeste gevallen niet brandgevaarlijk is. In een beperkt aantal situaties zijn die risico’s echter wel aanwezig. Zodra deze risico’s weggenomen zijn, wordt op het dak op een brandveilige wijze gewerkt.

Wij gebruiken dan ook safestick fixatiestroken wat de kans op brand aanzienlijk reduceert. Daarnaast worden er in specifieke situaties zelfklevende Polygum prevENT dakbanen toegepast.

 

De voordelen van het Polygum prevent dak in combinatie met dakisolatie  

  • de dakmembranen: bewezen duurzaamheid + 30 jaar
  • de isolatie: hoogste rendement per m2
  • het systeem: 2-laags dakdichtingssysteem in 1 laag waterdicht